Bemærk, at vi løbende opdaterer siden og grundet restriktioner omkring forsamlinger, kan der ske ændringer i de individuelle løb, blandt andet kan der blive tale om deltagerbegrænsning, specielle zoner til opvarmning, ingen tilskuere osv. Specielt løbet den 24. oktober i Odense kan blive ændret med kort varsel.

Vinterturnering er ment som en række events hvor danske løbere tester formen af henover vinteren. Derfor har vi, en flok frivillige fra løbemiljøet og klubberne, forsøgt at genskabe Vinterturneringen, som du - hvis du er lige så gammel som os - måske kan huske. Vi vil nemlig tilbage til dengang, hvor det betød noget at slutte i top 100, fordi alle danske løbere var med.

Nye ting, du vil opleve, er flg.:

Målet på længere sigt er selvfølgelig at skaffe sponsoropmærksomhed, så vinderne af både den samlede turnering og de enkelte runder kan honoreres, men eftersom det er et frivilligt foretagende i opstarts-fasen, kan det, desværre, ikke lade sig gøre endnu. Vi håber, du, som løber og/eller løbeklub, vil bakke op om det alligevel og gøre projektet til en succeshistorie.

Alle billeder til sitet er taget af Christian Jørn.

Læs mere: